У Львові активісти блокують будівлю колишнього МРЕВ

5090 0
Сьогодні, 29 лютого о 10:00 год. активісти громадських організацій приїхали до будівлі Регіонального сервісного центру МВС (колишній МРЕВ ДАІ, вул. Городоцька, 124) з вимогою відставки новопризначеного в.о. директора Олександра Плашовецького.
Фото: facebook.com/go.varto

Фото: facebook.com/go.varto

У блокуванні взяли участь представники громадських організацій «Рабів до раю не пускають», «Вектор європейського розвитку», «Автономний опір», «Самооборона львівського Євромайдану», «ВКРМ», «Соціальний захист населення і учасників АТО», «Автосотня самооборони» та «Пріоритет Права».

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv речник регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Ярослав Альохін, зараз активісти проводять перемовини із Олександром Плашовецьким. Сам сервісний центр працює у звичайному режимі.

Активісти звинувачують новопризначеного керівника у корупції а також перевищені службових обов’язків. Слід зазначити, що Олександра Плашовецького призначили виконуючим обов’язки директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області лише 17 лютого 2016 року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!