У Львові через відео затримали київських блогерів, яких підозрюють у крадіжці спиртного

6940 0
Правоохоронці зазначають, що підозрювані у крадіжці – 20-річний хлопець і 19-річна жінка з Києва.
Скрін з відео

Скрін з відео

Блогери, які приїхали до Львова з Києва, знімали на відео, як крадуть алкоголь з крамниці неподалік від центру міста. Запис вони розмістили у своїх соцмережах. Наступного дня їх затримала поліція. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

«Вчора, 16 березня, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому двоє осіб – хлопець та дівчина, вчинили крадіжку в магазині на вулиці Івана Франка. Сьогодні, 17 березня, цих осіб затримали і доставили в один з територіальних відділів поліції у Львові – вирішується питання правової кваліфікації події», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові заблокували магазин, який продавав алкоголь

Правоохоронці зазначають, що підозрювані у крадіжці – 20-річний хлопець і 19-річна жінка з Києва. Відео з крадіжкою у своїх соцмережах похвалилася скандальна блогерка Маша Тішина.  

На відео, яке вони розмістили у своїх соцмережах видно, як дівчина, знімає наліпки з холодильника з алкоголем, ймовірно двері були заклеєні, через те, що у Львові діє заборона на продаж алкоголю. Також вона виймає з холодильника дві пляшки схожі на пляшки з пивом. Після розголосу блогери намагались виправдатись, мовляв алкоголь вони купили. Згодом опублікували відео з вибаченням. Правоохоронці з'ясовують деталі.

Нагадаємо, що у Львов продаж алкоголю у магазинах та закладах громадського харчування повністю заборонили з 1 березня. На вул. Князя Романа заблокували і припинили роботу магазину, який продавав алкоголь незважаючи на заборону. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!