У Львові для військових збиратимуть вишиванки. Як долучитись?

2657 0
Зібрані вишиванки передадуть на Схід як обереги. Тож львів'ян закликають приносити свої, купувати чи вишивати солдатам національні сорочки.
фото: vk.com, hronika.info

фото: vk.com, hronika.info

«Вишиванки треба передати волонтерам, а ті вже в свою чергу відправлять їх в зону АТО. Акція «Подаруй вишиванку захиснику» має підняти бойовий дух наших захисників. У Львові сорочки можна приносити на вулицю Генерала Чупринки в церкву святого Климентія. Ця акція триватиме до 1 липня”, - каже ініціфтор акції Олександр Ткачук.

З його слів, вже було декілька реальних історій, коли вишиванка, передана коханою дівчино, рятувала вояка від ножового поранення чи кулі, інформує Львівська хвиля.

Нагадаємо, 21 травня українці відзначатимуть День вишиванки. Цього дня вдягнути вишиту сорочку закликають усіх, кому небайдужа доля України. Адже День вишиванки – свято національної єдності.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!