У Львові до кінця тижня запрацюють три нові парковки: адреси

2147 0
Паркувальні майданчики з’являться на вулицях Григоровича, Герцена і на перетині Стрийської та Володимира Великого.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

Уже до кінця тижня розпочнуть роботу три парковки на вулицях Григоровича, Герцена й перетині вулиць Стрийська та Володимира Великого. Ще шість нових паркінгів запрацюють до 15 липня. Затримки у відкритті парковок виникли через тендерні закупівлі обладнання. Про це повідомили у ЛМР.

Читайте також: «Забрати у водія готівку. Демян Данилюк про африканський транспорт Львова»

16 травня відбувся конкурс на визначення балансоутримувача 13 парковок. Переможцем у конкурсі стало ЛКП «Львівавтодор». Зокрема, сім майданчиків у першій зоні паркування мають 110 місць: на вулиці Волошина – 14, на вулиці Григоровича – 13, на вулиці Герцена – 19, на вулиці Фредра – 14 паркомісць, на вулиці Ковжуна – 20, на вулиці Гавришкевича – 23, на вулиці Наливайка – 12. Ціна паркування тут становитиме шість гривень за годину.

Дві парковки встановлять в другій зоні паркування: майданчик біля цирку на вулиці Городоцькій, 83 розрахований  на 49 паркомісць. А паркінг на перетині вулиць Стрийська та Володимира Великого – 104. Ціна паркування становить дві гривні за годину. Тут встановлять паркомати для оплати за користування.

Ірина Ладика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!