У Львові говоритимуть про авторське право у візуальному мистецтві. Як долучитись

1305 0
Львівський Палац Гната Хоткевича запрошує до практичної розмови про мистецьку діяльність.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

Львівський Палац Гната Хоткевича 6 серпня, у четвер, проведе онлайн-розмову про авторське право і суміжні права у сфері візуального мистецтва. Про це повідомляє пресслужба Палацу.

Під час розмови також ітиметься про правові стосунки автора з галереєю, музеєм, арт-дилером, колекціонером.

Спікерка – Ольга Сімсон, професорка Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, директорка Інституту права, технологій та інновацій. Модеруватиме розмову Діана Ігнатенко – культурологиня, координаторка галереї ХотАртХол.

Розмову можна буде послухати 6 серпня о 19:15 на сторінках Палацу Гната Хоткевича та галереї ХотАртХол.

Запитання до спікерки можна поставити в коментарях у соцмережах, а отримати на них відповіді – у межах сесії запитань і відповідей.

Захід відбувається у партнерстві з Харківським відділенням Асоціації Правників України. Додамо, що попередня серія розмов стосувалась того, як створити галерею.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!