У Львові лунатимуть сирени: містян просять зберігати спокій

3092 0
У Львові проведуть навчальне оповіщення населення.
фото: Sputnik Молдова

фото: Sputnik Молдова

У середу, 19 жовтня, в період з 14:40 до 15:00 години департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени.

«Звучання електросирен – означає сигнал цивільного захисту «Увага всім!». Почувши його негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на хвилю «Першого каналу Українського радіо», «Львівського радіо» та «Українського радіо «Культура», а телеприймачі переключіть на Перший Національний канал України або канал обласного телебачення і прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації», – повідомив в.о. директора департаменту Олександр Харчук.

Повідомлення цивільного захисту передаються протягом 5 хвилин після подачі звукового сигналу «Увага всім !».

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення закликають зберігати спокій.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!