У Львові можна долучитися до створення унікальної бізнес-мережі. Програма

2142 0
З нагоди 6-ї річниці Клубу Ділових Людей 17 жовтня відбудеться Львівський бізнес-вечір. Організатори запрошують представників бізнесу, влади та громадськості для спілкування, обміну ідеями та підтримки ідеї єдності, етики й партнерства. Реєстрація ще триває.
Фото: bc-club.org.ua

Фото: bc-club.org.ua

Нагадаємо, під час заходу учасники зможуть розширити коло своїх знайомств та налагодити нові бізнес-контакти. Зареєструватися можна тут.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

17:00 – Реєстрація, вітальні напої, ділове спілкування

17:30 – Business Networking

18:30 – Офіційна частина.

Річний звіт діяльності «Клубу Ділових Людей».

Презентація стратегії розвитку організації на наступний рік.

Вручення дипломів випускників МВА програми Громадської Школи Бізнесу.

Звіт молодіжного проекту «Квиток до успіху».

Вручення нагород «Ділова репутація 2015». Відзнака є статусною нагородою для 20-и ділових людей, які напередодні обираються загальним голосуванням усіх учасників Клубу.

19:15 – Діловий фуршет, вечір музики та бізнес-спілкування.

21:00 – Святковий торт.

22:00 – Офіційне завершення бізнес-вечірки.

23:30 – Неформальний вечір відпочинку в одному з нічних клубів Львова. чинку у одному з нічних клубів Львова.

Клуб Ділових Людей – репутаційний міжнародний бізнес-клуб, створений  з метою налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових людей. У Клубі працює система рейтингів та Етичний комітет, що слідкує за дотриманням Етичного кодексу. Учасник Клубу має можливість брати участь у навчальних заходах Клубу (таких проводиться більш як 400 в рік у Львові, Києві, Івано-Франківську та Тернополі), а також безкоштовно навчати свій персонал (для цього проводяться семінари чи навіть курси). Учасник Клубу отримує можливість налагоджувати контакти на так званих Networking events. Офіс Клубу сприяє кожному учаснику у його запитах щодо пошуку потенційних партнерів чи підрядників.

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!