Різдвяний ярмарок у Львові може повністю відновити роботу вже сьогодні

2260 0
Для цього учасникам ярмарку потрібно буде дотримуватися низки вимог.

Робота різдвяного ярмарку у Львові може повністю бути відновлена вже сьогодні, тільки за умов дотримання певних вимог. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Відповідне рішення ухвалили Галицька та Сихівська районні комісії з питань ТЕБ і НС щодо обстеження будиночків на різдвяному ярмарку щодо стану протипожежної безпеки.

В коментарі Tvoemisto.tv заступник міського голови з питань розвитку повідомив, що, згідно рішення комісії, робота ярмарку може бути відновлена вже сьогодні. 

Для того, аби повністю відновити роботу ярмарку потрібно:

  • щоденно, перед початком роботи різдвяного ярмарку, проводити огляд кожного об’єкту;
  • у випадку виявлення порушень, не допускати відкриття об’єкту торгівлі до моменту їх усунення;
  • забезпечити наявність на робочому місці медичних карток та документів щодо проходження гігієнічного навчання;
  • забезпечити наявність сертифікатів якості продуктів харчування, пакувального матеріалу та товарно-транспортних накладних;
  • кожному підприємцю, який реалізовує харчову продукцію, закупити дезінфікуючі засоби для рук із відповідними сертифікатами якості;
  • забезпечити дотримання температурного режиму та захисту від забруднення на усіх стадіях виробництва та обігу харчових продуктів;
  • утримувати в чистоті та належному стані потужності;
  • дотримуватись вимог «Правил благоустрою м. Львова», затверджених ухвалою ЛМР № 376 від 21.04.2011 року в частині належного утримання та прибирання території, прилеглої до дерев’яних будиночків.

 

Нагадаємо, що 22 грудня, приблизно о 13:15 у ятці на різдвяному ринку біля Львівської опери сталася пожежа, ймовірно спричинена вибухом газового балону. У результаті госпіталізували чотирьох осіб, ще один постраждалий звернувся по допомогу до медиків самостійно. Двом постраждалим, 50-річному чоловіку та 23-річній дівчині,провели  операції.

Читайте також: В мережу з'явилося відео вибухів на різдвяному ярмарку у Львові

23 грудня різдвяний ярмарок частково відновив свою роботу.

В поліції повідомили, що винуватцям пожежі на різдвяному ярмарку загрожує до восьми років позбавлення волі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!