Політична реклама

У Львові можуть відкрити курортно-туристичний офіс Криму

1251 0
Рада міністрів Автономної Республіки Крим має намір створити Кримський курортно-туристичний офісу у Львові. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА із посиланням на заступника директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму ЛОДА Оксану Погорілко.

«Відкриття офісу створить умови для більш широкого інформування мешканців Львівщини про унікальні лікувально-оздоровчі можливості курортів Криму, а також сприятиме тісному співробітництву суб’єктів туристичної діяльності двох регіонів в організації відпочинку та оздоровлення мешканців Львівщини в Криму», – зазначила О. Погорілко.

За словами чиновниці, Міністерство курортів і туризму Криму має намір планує створити курортно-туристичний офіс на базі одного з місцевих туроператорів, турагентів, туристичних інформаційних центрів або профільних громадських організацій шляхом проведення конкурсу, за результатами якого з переможцем укладатиметься Меморандум про співпрацю.

У разі зацікавлення участі у конкурсі, просять звертатись у департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА за телефоном: (032) 261-30-55», контактна особа: Наталя Табака, тел.(032) 261-30-55. контактна особа: Наталя Табака.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!