У Львові на два місяці перекриють частину вул. Олени Степанівни

2707 0
Як повідомили в Залізничній райадміністрації, житловий будинок на вулиці Олени Степанівни, 12, – в аварійному стані, що спричинено недосконалістю проведених геологічних робіт під час будівництва поряд житлового комплексу. Щоб унеможливити подальше руйнування, компанія-забудовник проведе необхідні роботи з підсилення фундаменту, у зв’язку з чим рух транспортних засобів вулицею – на ділянці від вулиці Квітки-Основ’яненка до вулиці Марка Вовчка – буде перекрито від сьогодні до 20:00 години 07 липня.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

За словами голови Залізничної РА Надії Банах, компанія-забудовник проведе необхідні роботи за власний кошт і на цей час будівництво на вул. О. Степанівни, 10 буде припинено, інформує прес-служба міськради.

Як додали в управлінні інженерного господарства ЛМР, під час проведення ремонтних робіт на місці встановлять необхідні дорожні знаки, інформаційні щити та огороджувальні бар’єри.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!