У Львові на Різдвяному ярмарку продаватимуть вироби дітей зі Сходу

1865 0
Отимані із продажу кошти передадуть дітям для подальшого вдосконалення творчих навичок та на лікування.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

П’ять днів, з 22 до 26 грудня, у Львові триватиме благодійна виставка вишитих сувенірів, змайстрованих руками дітей, що постраждали внаслідок війни на Сході України. Волонтерський проект «Вишиті мрії» презентує роботи із Сіверська, Костянтинівки, Дружківки, Слов’янська, Званієвки, Краматорська, а також громади лемків із Донеччини. Відкриття відбудеться об 11:00 год. 22 грудня.

«Із метою допомоги дітям у травні 2015-го року започатковано волонтерський проект «Вишиті мрії». У рамках якого вже проведено 120 занять для 140 дітей та їхніх батьків у Донецькій області (Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ)», – розповів голова ГО «Культурно-освітня фундація «Лібері Лібераті», пластун зі Сходу Максим Потапчук. Проект, зокрема, сприяє творчому розвитку, орієнтації на сучасному ринку товарів та послуг, соціальній адаптації, вивченню українських звичаїв та традицій.

Як повідомив Tvoemisto.tv  Максим Потапчук, будиночок із дитячими виробами розміщуватиметься на площі Ринок. Знайти його буде найлегше за банером, який вивісять на ньому.

Крім Львова, подібні виставки-ярмарки вже відбувались у інших містах України, Верховній Раді України, а також Хорватії та Словаччині. Всі отримані кошти передаватимуться дітям для подальшого вдосконалення творчих навичок та на лікування.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!