У Львові нагородили найкращих спортсменів та тренерів

1916 0
Нагороди також отримали спортивні федерації та директори дитячо-юнацьих спортивних шкіл міста.
Фото: Роман Балук, ЛМР

Фото: Роман Балук, ЛМР

Сьогодні, 29 грудня, у Львові нагородили найкращих спортсменів, тренерів,  спортивні федерації та директорів дитячо-юнацьих спортивних шкіл міста. Серед них були паралімпійці, спортсмени з вільної боротьби, кулькової стрільби, веслування на байдарках та каное.

Джерело: пресслужба ЛМР

Перш за все, нагородили спортсменів та їх тренерів, які здобули медалі на ХІІІ зимових Паралімпійських іграх та міжнародних спортивних змагання «Ігри Нескорених», що відбувалися в місті Гаага:

  • Кравчук Василь – здобув золоту медаль з лижних перегонів на ХІІІ зимових Паралімпійських іграх, які проходили у м. Пекін. Він отримав премію в розмірі 250 000 грн.
  • Любіжанін Володимир – тренер чемпіона Паралімпійських ігор з лижних перегонів Василя Кравчука, отримав премію у розмірі 100 000 грн.
  • Легкодух Віктор – чемпіон «Ігор Нескорених» у 2022 році у штовханні ядра. Спортсмена нагородили премією у розмірі 100 000 грн.
  • Галушка Ігор – чемпіон «Ігор Нескорених» 2022 року у веслуванні на тренажерах. Він отримав премію в розмірі 100 000 грн.
  • Калитюк Сергій – срібний призер зі стрільби з лука у команді на «Іграх Нескорених» 2022 року у м. Гаага. Спортсмена нагородили премією у розмірі 100 000 грн.
  • Афанасьєв Дмитро – срібний призер зі стрільби з лука у команді на «Іграх Нескорених», отримав премію у розмірі 100 000 грн.
  • Шах Леся – тренерка зі стрільби з лука, яка працює з воїнами та ветеранами. Її вихованці Калитюк Сергій та Афанасьєв Дмитро на змаганнях «Ігри Нескорених 2022», що відбулись в квітні у м. Гаага у командному заліку зі стрільби з лука здобули срібну медаль. Спортсменка отримала премію в розмірі 20 000 гривень.

 

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Також в рамках Програми надання премій Львівської міської ради талановитим на перспективним спортсменам і тренерам м. Львова нагородили  ГО «Львівська обласна асоціація спортивної боротьби України», ГО «Федерація стрілецького спорту Львівської області», ГО «Федерація веслування на байдарках та каное Львівщини»

Окрім того, подяки отримали найкращі директори ДЮСШ:

  • Кокот Надія – директор комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Електрон» імені Богдана Кокота»;
  • Шандор Андрій – директор комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу «Карпати»;
  • Ліпатов Володимир – директор комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа імені Антона Білого.

 

Нагадаємо, що 22 грудня у Львові відзначили сімейних лікарів з найвищим показником роботи. Відзнаки отримали 25 медиків, яких визначила комісія з оцінки виконання міської програми «Здоров’я львів’ян». Вони отримали премію 20 тис. грн.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!