Політична реклама

У Львові нараховується 26 аварійних будинків

2127 0
Мешканці будинку на вулиці Пропелерній, 75 більш як 20 років проживають в аварійному будинку.

Загалом у Львові є 26 аварійних заселених будинків, - інформує Експрес.

Внаслідок довготривалої експлуатації у будівлях з'явилися тріщини на несучих стінах, руйнується фундамент, є перекоси віконних і дверних щілин. Такі будинки - загроза життю їхніх жителів, -- розповів  Борис Березяк, начальник відділу капітального ремонту житлового фонду Львівської міськради.

Серед аварійних - будинки на вулицях Уляни Кравченко, 9, Широкій, 26, Олесницького, 1, 3 і 9, Ангарній, 4, Варшавській, 17, Личаківській, 97, Пасічній, 32, Янки Купали, 7, Левицького, 96, Івана Франка, 12 і 14, площі князя Я. Осмомисла, 2 та вулиці Рудницького, 6. А ще і два відомчі будинки -- на вулиці Лемківській, 9  та Банківській, 9.

На закупівлю нових 114 квартир, необхідних для відселення мешканців усіх 26 будинків, міськраді Львова необхідно більше 30 мільйонів гривень. Наразі, зі слів пана Березяка, у скарбниці таких грошей не передбачено.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!