Політична реклама

У Львові облаштують нову автостанцію на перехресті вулиць Пасічна - Зелена

1372 0
Мiськрада видiлила та передала своєму управлiнню капiтального будiвництва земельну дiлянку площею 0,6133 гектара на перехрестi вулиць Пасiчної та Зеленої.

На цiй землi зведуть нову автостанцiю, - повідомляє Експрес. Вона має замiнити наявну неподалiк автостанцiю, яка обслуговує Бiбрсько-Ходорiвський напрямок.

Протягом дня тут вiдправляють у рейс понад 120 автобусiв. Та теперiшню споруду важко назвати станцiєю. Це непристосована одноповерхова будiвля без жодних зручностей для пасажирiв.

Пiсля видiлення землi будуть вирiшувати, чи станцiю збудують коштом мiського бюджету, чи це зробить iнвестор. Наступним етапом буде оголошення iнвестицiйного конкурсу на будiвництво, - розповiв Iгор Фалюта, виконувач обов'язкiв начальника управлiння капiтального будiвництва Львiвської мiськради.

До слова, через вiдсутнiсть iнвестора уже третiй рiк не можуть збудувати автостанцiю на вулицi Збиральнiй. Вона мала обслуговувати маршрути захiдного напрямку - до Городоцького, Мостиського та Самбiрського районiв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!