У Львові офіційно призупинили опалювальний сезон

2386 0
Теплопостачальні підприємства Львова від сьогодні призупиняють подачу тепла львів’янам. Таке рішення прийнято, зважаючи на зростання температури повітря, з метою економії енергоносіїв, інформує Львівська міська рада.
Фото: np.pl.ua

Фото: np.pl.ua

Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова, повідомили в прес-службі міськради

У той же час, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури буде здійснюватись за зверненнями керівників закладів. Також теплопостачальні підприємства мають проводити щоденний моніторинг температури, аби при потребі відновити подачу тепла.

«Минулого опалювального сезону, який розпочався 1 жовтня 2013 року, впродовж осені ми три рази повністю відключали подачу опалення, у зв’язку з підвищенням температури. Цього року ми також готові повністю призупинити подачу опалення і відновити його, коли температура понизиться. Призупинення подачі опалення дозволить нам уникнути нераціонального споживання газу, а отже економити газ і, відповідно, економити кошти наших споживачів. Адже з 1 липня 2014 року зросли тарифи на тепло», – поінформували в ЛМКП «Львівтеплоенерго».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!