У Львові переспівали «Дельфінів» Скрябіна з бандурами. Аудіо

2981 0
До річниці трагічної загибелі лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка львівський гурт «Troye Zillia» переспівав його пісню «Дельфіни».
Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

«Troye Zillia» грає сучасні інтерпретації у стилі фольк, однак учасники гурту стверджують, що у всіх народних пісень є свої автори, просто їх імена загубились в історії. Тому переспівати Скрябіна – це як включити цей твір у розряд народних – тобто тих, які запам’ятаються на довго. Минулого року на фестивалі у Зашкові «Troye Zillia» отримали пам`ятний дзвіночок від матері Андрія, який нагадує про важливість і потрібність їх справи і про те, що треба рухатись далі.

У пісні «Дельфіни» яскраво чути експерименти зі звуком бандури, поєднання різноманітної перкусії та електронних звуків. До речі, такий склад інструментів, як діляться досвідом учасники гурту, дуже добре підійшов для відтворення партій у піснях Кузьми.

Дата релізу каверу на пісню «Дельфіни» не випадкова, адже кліп на цю композицію з`явився в мережі Інтернет 1 лютого 2015 р. До слова, минулого року «Troye Zillia» записали кавер на пісню «Танець пінгвіна».

Гурт планує і надалі записувати власні інтерпретації пісень Скрябіна, а в найближчому часі представить сингл з нового альбому української фольк музики.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!