У Львові підвищили тариф на водопостачання

3122 0
Від сьогодні, 17 лютого, у Львові набувають чинності нові тарифи за водопостачання. Проте, послуга повірки лічильників надаватиметься львів’янам безкоштовно. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: fotofact.in.ua

фото: fotofact.in.ua

Послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для споживачів, які знаходяться у багатоквартирному будинку тепер вартуватимуть 6,04 грн за кубометр води.  А за вартість кубометра стоків доведеться сплатити 4,45 грн з ПДВ.

Як розповіла Tvoemisto.tv речниця ЛКП «Львівводоканал» Уляна Горбата, загальна вартість за водопостачання відтепер становитиме 10,49 грн з ПДВ. А раніше за кубометр води мешканці багатоквартирних будинків сплачували 9, 48 грн. 

У цей тариф також входить вартість витрат на проведення повірки квартирних лічильників. Тобто дану послугу підприємство тепер надаватиме безкоштовно.

В той же час, тариф для мешканців, котрі не живуть у багатоквартирних будинках залишитись без змін і становитиме – 9, 48 грн з ПДВ.

Нагадаємо, що сьогодні до 18:00 залишились без водопостачання мешканці Сихова.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!