Політична реклама

У Львові поговорять про те, чому застаріла середня освіта

1276 0
29 листопада о 18.00 год у приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка відбудуться перші Публічні дебати на тему «Українська середня освіта вкрай застаріла». Про це повідомляє міськрада.

"Публічні дебати, співорганізаторами яких виступають Львівська міська рада та Фонд «Ефективне управління», є першими регіональними дебатами та 23-ми в цілому за кількістю проведених," - Інна Гордієнко, PR-директор Фонду «Ефективне управління». 

Серед гостей заходу будуть: Андрій Садовий, Львівській міський голова, Іван Вакарчук, ректор Львівського національного університету ім. Івана Франка, провідні експерти освітньої галузі, представники IT кластеру та сфери туризму, лідери громадської думки, політичні діячі, представники іноземних і вітчизняних бізнес-кіл та ЗМІ.

Модератором дебатів виступить Андрій Данилевич, журналіст, ведучий інформаційно-аналітичної програми «Події тижня» на телеканалі «Україна». Захід буде широко висвітлюватись провідними діловими, економічними та соціально-політичними ЗМІ, включаючиінтернет-видання, друковану пресу, а також телерадіокомпанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!