Львів'ян запрошують на перший український фільм про змішані єдиноборства

2071 0
Фільм знімали у двох містах – Львові та Києві.
Кадр із фільму "Із зав

Кадр із фільму "Із зав'язаними очима"

У Львові відбувся допрем’єрний показ спортивної драми «Із зав’язаними очима». Роль головної героїні виконала володарка головної кінопремії країни «Золота Дзиґа» Марина Кошкіна. Стрічку представив режисер Тарас Дронь.

У центрі історії бійчиня ММА Юля намагається побудувати нове життя після смерті коханого в АТО. Утім, сумнівне повідомлення, що хлопець живий і потребує коштів на операцію, змушує Юлю повернутись на ринг. 

Фільм знімали у двох містах України – Львові та Києві. Виробництво здійснила компанія «»Сучасне Українське Кіно» за підтримки Міністерства культури України, ЛОДА, ЛМР та Давидівської сільської ради. Бюджет фільму становить 12 674 557 млн грн.

Читайте також: У Львові зніматимуть фільм за книгою рецептів Ольги Франко

Стрічку покажуть у трьох кінотеатрах Львова – Planeta Kino 4DX у ТРЦ «Forum Lviv» на вул. Під Дубом, Multiplex у ТРК «Viktoria Gardens», на що вул. Кульпарківській, та Multiplex у СТРЦ «Спартак» на вул. Гетьмана Мазепи.

Додамо, що міжнародна прем’єра стрічки відбулась на Варшавському кінофестивалі, де отримала нагороду в конкурсі секції кінодеб’ютів. Проєкт фільму раніше переміг на конкурсі Boat Meeting Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» у 2019 році та отримав головний приз пітчингу Work in Progress на міжнародному кінофестивалі в Котбусі. Загалом «Із зав‘язаними очима» вже відзначили нагородами в Німеччині, Індії, Бразилії, Іспанії, а кількість показів налічує близько двадцяти у всьому світі. 

Лідія-Марія Гук

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!