У Львові від коронавірусу померла ще одна працівниця обласного лабораторного центру

19160 0
Жінку госпіталізували 19 червня.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

У Львівській обласній інфекційній лікарні внаслідок важкого перебігу коронавірусної інфекції померла 55-річна працівниця Львівського обласного лабораторного центру МОЗ. Про це Tvoemisto.tv повідомив завідувач відділення інтенсивної терапії інфекційної лікарні Віктор Токарєв.

Читайте також: Унікальний випадок. У Львові 51-річну жінку із Covid-19, яка 47 днів перебувала у реанімації, перевели у звичайне відділення

За словами лікаря, жінка захворіла 15 червня, 19 червня її госпіталізували в інфекційну лікарню. Пацієнтку із запаленням легень лікували у четвертому відділенні, але вчора її стан погіршився.

«У зв’язку з дихальною недостатністю її перевели у реанімацію, підключили до апарату ШВЛ. На жаль, сьогодні вона померла», – сказав лікар.

Супутніх захворювань у жінки, за словами медика, не було. У реанімації наразі перебувають ще четверо пацієнтів у критичному стані.

Читайте також: Вражені Covid-19 легені помітні неозброєним оком. Патологоанатом про те, що показує розтин інфікованих

Раніше внаслідок коронавірусної інфекції померла завідувачка Львівського міського відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Галина Михальчук.

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!