Політична реклама

У Львові поряд з Арена Львів збудують багатофункціональний громадський комплекс

2015 0
У Львові будуватимуть багатофункціональний громадський комплекс. Ідею та концепцію проекту представили сьогодні ініціатори проекту.

Комплекс включатиме концертний зал, виставковий центр та універсальну спортивну арену. Ініціатори проекту вже проводять перемовини з іноземними операторами щодо обслуговування роботи комплексу.

Про це 24 вересня на прес-конференції повідомив координатор проекту багатофункціонального комплексу. 

За його словами, виникла ідея збудувати у місті, на території біля стадіону «Арена Львів», великий багатофункціональний комплекс, який включав би концертний зал, конгрес-хол, виставковий зал, спортивний комплекс (в тому числі з гірськолижним спуском) тощо.

Він додав, що концепцію вже обговорили в ділових колах і її підтримують не лише медики, але й Торгово-промислова палата міста, Форум видавців, вчені тощо.

Нагадаємо, що нещодавно біля стадіону "Львів Арена" відкрили найбільший картинг в Західному регіоні.

Джерело:ZAXID.NET


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!