У Львові повідомили про замінування Ашану та Арсену на проспекті Чорновола

4236 0
Правоохоронці евакуювали людей, інформацію перевіряють вибухотехніки і кінологи.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Сьогодні, 16 січня, близько 17:15 правоохоронці отримали інформацію про замінування супермаркету «Арсен» на проспекті Чорновола. Пізніше також надійшло анонімне повідомлення про замінування супермаркету «Ашан» теж на проспекті Чорновола. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Читайте також: Хто «мінував» львівські бізнес-центри

За її словами, із торгових центрів уже евакуювали людей. Наразі на місці працюють вибухотехніки, кінологи та слідчі. З торговельних центрів евакуювали понад півтори тисячі відвідувачів та працівників.

Поліцейські обстежили приміщення супермаркетів та прилеглі до них території та не виявили вибухонебезпечних предметів. Наразі встановлюють особу аноніма та вирішують питання про відкриття кримінального провадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!