Політична реклама

У Львові працюватиме "Великодня пошта"

1407 0
За кілька тижнів львів'яни та гості міста зможуть в оригінальний спосіб поділитись великоднім настроєм із рідними. У Львові на площі Ринок з 1 по 6 травня діятиме «Великодня пошта».

Львів’яни та гості міста зможуть привітати своїх близьких паперовою листівкою, - інформує прес-служба ЛМР. Над зображенням великодніх листівок працюватимуть львівські митці, кожен відправник зможе обрати для себе найцікавішу.

Також на площі Ринок під час Фестивалю Писанок відкриються «Великодній писанковий ярмарок», «Великодня арт-майстерня», «Галерея писанок», відбудуться різноманітні майстер-класи з виготовлення та розфарбовування писанок, святковий великодній концерт, виступи християнських колективів, показ фільмів на великодню тематику та конкурс на найсмачнішу паску.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!