У Львові програмісти створюватимуть ідеальний код

2783 0
15 листопада у Львові пройде щорічна всесвітня подія для програмістів Global Day of Coderetreat 2014. Захід буде цікавим для фахівців, які хочуть практикуватись у передових техніках розробки, вдосконалювати власні навички та спробувати сили у створенні ідеального коду.
Фото: timeanddate.com

Фото: timeanddate.com

Протягом дня відбудеться 6 сесій по 45 хвилин. Протягом кожної сесії пари розв’язуватимуть задачу Game of Life Джона Конвея, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Для кожної наступної сесії пари міняються, щоб збільшити можливості передачі досвіду. Крім того, код, створений під час попередньої сесії, перед кожною наступною буде видалятись, щоб не обмежувати політ фантазії учасників.

Місце проведення події — коворкінг BetaPlace (вул. Олени Степанівни, 49).

Щоб взяти участь, потрібно:

— мати ноутбук, з налаштованим середовищем розробки (можна один на пару)

— переглянути відео на сайті 

— знати та розуміти основи TDD

—познайомитися з правилами Conway’s Game of Life

Оскільки формат дозволяє одночасну участь тільки 25 учасників, всі, хто зареєструється пізніше, потрапляють у список очікування.

Вхід безкоштовний з попередньою реєстрацією.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!