Політична реклама

У Львові просто неба відбудеться Свято музики

1815 0
21 червня, у день літнього сонцестояння у Львові просто неба – на вулицях, площах, у скверах та парках, відбудеться Свято музики.

У цей день мешканці міста можуть вільно та безкоштовно послухати музику різних стилів просто на вулицях, повідомляють організатори.

Наразі триває прийом заявок на участь у події. Стати учасниками цьогорічного свята уже погодились такі гурти, як "Ансамбль Макака", "Три кроки в ніч", "Оленки", "Con Trust", "Barrio de Palermo" та співаки Лідія Футорська і Сергій Хоровець. Місця їх виступів можна знайти тут. 

Усіх львів’ян, хто любить музику, запрошують взяти участь у Святі музики. Щоб показати свій талант і любов до музики в громадських місцях Львова, потрібно зареєструватися як  музикант чи організатор виступу, організатор місця виконання або ж волонтер.

Реєстрація учасників не є обов’язковою, але вона допоможе сформувати інтерактивну мапу з місцями виступів та скласти логістичну програму Свята.

Львів долучився до цього проекту лише торік, тоді у львівському Святі музики взяло участь близько 80 виконавців на 40 різних міських локаціях.

Довідка

Свято музики (міжнародне свято) було започатковано у Франції 1982 року, де одразу ж отримало шалений успіх.

Ідея свята є надзвичайно простою – святкування музики наживо в будь-яких її проявах, відкрито для людей у громадському просторі міста. Концерти організовують самостійно як окремі музиканти і музичні гурти, так і громадські або музичні заклади. Участь можуть взяти як професіонали, так і аматори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!