У Львові пройде «Ніч енергетики». Як взяти участь

1751 1
У ніч з 10 на 11 червня у львівській Ратуші пройде «Ніч енергетики», що її організовують «UkrenergoLaboratories» та НЕК «Укренерго».
Фото: elektrycznie.com.pl

Фото: elektrycznie.com.pl

З дев'ятої вечора 10 червня по 6.00 годину ранку 11 червня провідні експерти енергетичної галузі країни та успішні представники бізнесу проведуть 9-годинний нон-стоп із лекцій, на яких розповідатимуть про нові технології у електроенергетиці, дадуть прикладні поради із використання та примноження знань та навичок для побудови кар'єри у цій галузі, а також розкажуть, як креативні ідеї із розвитку електроенергетики можна втілити у реальні проекти. 

За результатами попереднього анкетування для участі у проекті у Львові будуть відібрані 200 учасників: студентів, випускників вишів, аспірантів, молодих вчених та винахідників у  наступних напрямках:

-          енергетика (електроенергетика, в тому числі, й «зелена енергетика»); 

-          IT-технології та телекомунікації;

-          менеджмент та економіка;

-          міжнародні відносини;

-          екологія та охорона довкілля;

-          право; 

-          PR та комунікації.

 

Найбільш мотивованим та талановитим учасникам буде запропонована участь у наступному етапі проекту - SoftSkillsSchool у Львові. Це дводенна школа, де учасники набудуть таких практичних навичок, як робота у команді, менеджмент проектів, побудова ефективних внутрішніх та зовнішніх комунікацій, пошук та аналіз інформації, а також відпрацювання та ухвалення рішень. Після цього будуть сформовані проектні команди, які братимуть участь у Битві проектів та Енергетичному хакатоні заради можливості втілити свої ідеї у реальні проекти, а також стати креативною частиною найбільшої електроенергетичної компанії країни - системного оператора “Укренерго”.

Заресєструватися можна за посиланням:http://bit.ly/Night_Energy_Lviv

За даними організаторів, участь в заході підтвердили міністр інфраструктури України Володимир Омелян, керівник "Укренерго" Всеволод Ковальчук, міський голова Львова Андрій Садовий, а також радник міського голови Львова з питань новітніх технологій, директор з інновацій міста Лева Яніка Мерило.
  


Читайте також:
15 Березня, 2019 17:26
ALEX BELL В майбутньому першість буде за відновлювальними джерелами. Тут prel.prom.ua знайшов корисну для себе інформацію. Думаю змонтувати СЕС.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!