Політична реклама

У Львові прибирають сніг: в центрі міста зміни в русі транспорту

1121 0
Зібраний у центральній частині міста сніг скидають у колектор Полтви, що біля пам’ятника А. Міцкевичу. Через це впродовж дня перешийок з боку вул. Коперника до фігури Матері Божої закрито, - повідомляє прес-служба ЛМР.

«Для безпечної роботи людей та для безпечного проїзду транспорту довелось закрити перешийок з боку вул.Коперника до фігури Матері Божої.

Щоб оминути закриту ділянку, водії, які їдуть з вул.Коперника, роблять правий поворот та об’їжджають навколо пам’ятника А.Міцкевичу. Роботи триватимуть впродовж дня. Просимо водіїв вибачити за тимчасові незручності», - зазначив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Роман Белень.

Як додав Роман Белень, комунальники щороку скидають сніг у цей колектор. «На це у нас є відповідний дозвіл ЛМКП «Львівводоканал», - уточнив Роман Белень.

ТЕГИ: авто

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!