У Львові призупинили роздачу повісток за участі ДАІ. Доповнено

7286 0
Через велику кількість звернень до військових комісаріатів, на Львівщині тимчасово призупинили вручення повісток водіям за участі працівників Державтоінспекції.
фото: posydenky.lvivport.com

фото: posydenky.lvivport.com

Про це розповів ZAXID.NET речник обласного військкомату Роман Поронюк: «Вручення повісток на блокпостах ДАІ призупинили, оскільки зараз дуже велика кількість звернень військовозобов’язаних до районних військкоматів, яка відволікає працівників від роботи. Тому ми зараз проводимо активну інформаційну кампанію для того, щоб люди не лякалися».

Читайте також: На в’їзді до Львова роздають повістки

Однак Роман Поронюк не уточнив, коли відновлять мобілізаційну кампанію на дорогах Львівщини із залученням працівників ДАІ. Нагадаємо, на блокпостах при в’їзді до Львова разом із працівниками ДАІ та спецпризначенцями чергували представники військкоматів, які вручали повістки військовозобов’язаним жителям Львівщини.

Однак, як повідомив дивись.info тимчасово виконуючий обовязки військового комісара Львівського обласного військкомату підполковник Олександр Тіщенко, завтра знову роздаватимуть повістки на дорогах Львова. «На жаль, нині призупинили, але від завтра відновимо. Повістку можна вручати чоловіку, якщо він в розшуку. Якщо ж він не в розшуку, то йому дають запрошення до військкомату для уточнення даних», – повідомив Тіщенко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!