У Львові призупинять подачу опалення до житлових будинків

4838 0
Відновлять теплопостачання вже у вихідні.
Фото: Сheline.com.ua

Фото: Сheline.com.ua

Через потепління, від сьогодні, 20 жовтня, у Львові призупинять подачу опалення до житлових будинків. Відновлять теплопостачання в ніч з 22 на 23 жовтня. За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, до бюджетних установ – лікарень, поліклінік, садочків, подачу тепла не зупинятимуть.

Читайте також: У Львові прогнозують мінливу погоду. Коли прийде похолодання

«Через потепління ми призупиняємо подачу опалення до житлових будинків. Так, сьогодні вдень буде 15 градусів, вночі – 11 градусів, завтра – 16 градусів вдень, вночі – 10 градусів, і в п’ятницю вдень – 13 градусів, вночі – 6 градусів. Оскільки середньодобова температура впродовж цих днів буде вищою 8 градусів, тепло до житлових будинків подаватися не буде. Відновимо його подачу вночі з п’ятниці на суботу, бо з суботи вже буде похолодання», – цитує її пресслужба ЛМР.

За словами чиновниці, призупинення теплопостачання дозволить уникнути перегрівів у помешканнях, врегулювати роботу об’єктів теплопостачання у відповідності до температури зовнішнього повітря. Також це економія коштів за тепло для мешканців.

Нагадаємо, що опалювальний сезон цього року у Львові розпочався 11 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!