Київ

«Київтеплоенерго» замовило 8 мобільних котелень для трьох районів

731 0
Їх повинні поставити до кінця поточного року

КП «Київтеплоенерго» замовило вісім мобільних котелень у комплекті з дизельними генераторами на суму на 99,12 мільйона гривень. Про це свідчить оголошення електронної системи ProZorro.

У вересні 2023 року КП «Київтеплоенерго»  підписало з ТОВ «Укренергопром» три договори на постачання восьми дизельних транспортабельних котельних установок загальною вартістю 99,12 млн гривень.

За умовами договорів, підрядник до кінця поточного року повинен поставити по три транспортабельні котельні установки ТКУ-1800 для Дніпровського та Оболонського районів, та дві – для Печерського.

Котельна установка матиме у своєму складі автоматизований водогрійний котел 2023 року виготовлення, який працюватиме на рідкому паливі, з тепловою потужністю 1,8 Мвт та з температурним графіком 60-80°С. Крім цього, кожна установка повинна бути у комплекті з дизель-генератором GJB44 7, а також на кожний район передбачене постачання комплекту запчастин, інструментів і приладдя до них. 

Вже після підписання договорів, 18 серпня, Держаудитслужба розпочала моніторинг закупівлі на підставі виявлених ознак порушень законодавства. За результатами перевірки аудитори запросили у замовника пояснити, зокрема, на підставі яких документів було визнано очікувану вартість закупівлі.

У відповідь в «Київтеплоенерго» зазначили, що перед оголошенням тендеру провели ринкові консультації та отримали чотири комерційні пропозиції – від «Укренергопрому» на 99,12 млн гривень, ТОВ «Сортус Україна» на 112,47 млн гривень, ТОВ «Варта-Газ Сервіс» на 122,50 млн гривень і ТОВ «Архонт» на 152,66 млн гривень. Виходячи з цього, очікувана вартість закупівлі була встановлена на рівні мінімальної запропонованої ціни.

Розподілять закуплені котельні установки між Оболонським, Дніпровським та Печерським районами. Їх повинні поставити до кінця поточного року.

Нагадаємо, з 10 жовтня у столиці почали підключати опалення в об'єктах соціальної сфери — лікарнях, школах і дитсадках.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!