У Львові розробили новий формат навчання: теорія – вдома, практика – на уроці

3485 0
Максимум практики, дискусій і командної роботи на уроці, а вся теорія – вдома. Такий підхід до навчання пропонує команда молодих і креативних педагогів й активістів зі Львова, які розробили новий формат навчання – інтерактивні курси з елементами дистанційної освіти, які стануть основою для створення освітнього центру.

Взявши за основу вже відому в світі систему навчання "blended learning", тобто навчання навпаки, вони розробили такий формат в основі якого – індивідуальний підхід і створення середовища для креативних дітей, інформують організатори. 

На сьогодні їм вже вдалось розробити уроки з поєднанням навчання в класі та дистанційної освіти. У серпні їх уже протестували, а 22 листопада відбулося відкриття курсів. Відповідно до розробленої системи навчання дитина вдома знайомиться з теорією, а на уроці працює в команді і практично засвоює теоретичний матеріал. Сьогодні діти віком 10-14 років уже можуть долучитись до таких інтерактивних і практичних курсів, як "Я – бізнесмен! Я – бізнес-леді!", "Бути науковцем - це цікаво!", "Знайди себе у мистецькому середовищі!" та "Пізнавай світ кожного дня!"

Організатори переконані, що завдяки такому методу дитина вчиться бути відповідальною. Адже розуміє, що не вивчивши вдома уроки, вона підведе товаришів та не зможе працювати в групі. Дитина вчиться колективній роботі, домовлятися, знаходити компроміс та допомагати своїм колегам.

Далі вони збираються розширити проект на регіони і на 2017 рік просувати цю систему освіти.

Для цього вони вже розпочали збір коштів за допомогою краудфандингової платформи «Big Іdea».  Вони вже зібрали майже половину коштів із 15 000 гривень необхідних. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!