У Львові стартував конкурс ідей для вшанування Героїв Майдану

2222 0
Львівська міська рада оголошує про початок міжнародного відбору ідей для подальшого експертного і громадського обговорення із вшанування пам’яті Героїв Майдану «Небесна Сотня». Заохочується подання ідей, концепцій у різноманітних формах і виявах: простір, події, інституції, об’єкти, зокрема ландшафтні, монументальні, містобудівні.
Фото: emaidan.com.ua

Фото: emaidan.com.ua

Усі надіслані ідеї будуть оприлюднені на сайті Львівської міської ради і виставлені для громадського огляду в одному із виставкових залів Львова, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Експерти і громадськість матимуть можливість їх обговорити.

Форма подання: 

2 (дві) сторінки формату А4, що можуть містити:

- текстовий опис ідеї/концепції

- текстово-графічне представлення ідеї/концепції

Обов’язковою є контактна інформація автора .

Способи подачі:

-  на електронну пошту оргкомітету - [email protected]

- на поштову адресу 79008, Львів, пл. Ринок, 1 (з приміткою «Каб 447. Відбір»)

- подати до каб. 447 за адресою Львів, пл. Ринок, 1

Терміни подачі:

Проекти приймають  до 2 лютого 2015 року (за поштовим штемпелем, у разі надсилання поштою).

Нагадаємо, ввечері 24 листопада, у понеділок, у Львові демонтували макет пам’ятника Небесній Сотні, який був встановлений без погоджень минулого тижня на Сихові. Інформація про цей «пам’ятник» викликала хвилю обурення в соцмережах. Проте, заспокоюють міські чиновники, ідею та концепцію для такого пам’ятника шукатимуть на міжнародному конкурсі, а кінцеве рішення мають намір винести на широке обговорення з громадою. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!