У Львові шукають очевидців вибухів

1753 0
Прокуратура Львівської області звертається до громадян з проханням надати допомогу правоохоронним органам у встановленні організаторів терористичних актів, вчинених 14 липня біля дільничних пунктів міліції у Шевченківському районі міста. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівщини.
фото: wz.lviv.ua, tsn.ua

фото: wz.lviv.ua, tsn.ua

     Зокрема, просять відгукнутись водіїв транспортних засобів, обладнаних відеореєстраторами. Слідству необхідні усі наявні записи руху з 1 по 14 липня поточного року вулицями Ю.Липи, П.Панча, В.Чорновола, О.Кошиця, Т.Масарика, Т.Окуневського, Пожежників, Струмок, Варшавської, Замарстинівської, Творчої, Очеретяної, Загірної, М. Грінченка, Купальської, Я.Степового, Рубінової, Розточчя, П.Тичини, Лляної, Я.Райніса, Сріблистої, Ф.Сеньковича, Волошкової, Мазепи, І.Миколайчука, М. Хвильового, Інструментальної, П.Орлика та Плугової.

     Про наявність таких записів та інших свідчень  просять невідкладно повідомити відділ приймання та аналізу оперативної інформації прокуратури Львівської області за телефоном: (032) 235 62 37, або ж чергову частину Управління СБ України у Львівській області: (032) 261 61 43.

Нагадаємо, 14 липня у Львові біля двох відділів міліції пролунали вибухи. Прокуратурою Львівської області організовано розслідування за фактом організації терористичних актів у Львові, унаслідок чого поранено двох працівників органів внутрішніх справ. Допомогти постраждалим мають змогу всі небайдужі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!