У Львові шукають свідків трагічного випадку на залізниці

5013 0
Чоловік віком 60-70 років помер внаслідок отриманих травм від наїзду потяга.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

У Львові правоохоронці встановлюють особу загиблого внаслідок наїзду потяга. Повідомлення про те, що на залізничній колії на вулиці Городоцькій у Львові виявили тіло невідомого чоловіка, надійшло до поліції сьогодні, 2 листопада, близько 8 ранку.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, чоловік віком 60-70 років помер внаслідок отриманих травм від наїзду потяга. Правоохоронці встановлюють обставини смерті та особу загиблого. Окрім цього, усіх, кому відома будь-яка інформація про обставини події та особу загиблого чоловіка, просять зголоситися до найближчого відділу поліції або звернутися на оперативну лінію 102.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації̈ залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до десяти років позбавлення волі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!