На вулиці Городоцькій збудують апарт-готель з магазинами і підземним паркінгом

7132 0
Забудова буде поділена на декілька частин та матиме 4, 6, 7 та 8 поверхів.
Фото Львівська міська рада

Фото Львівська міська рада

У Львові на вул. Городоцькій, 182 збудують багатофункційний комплекс апарт-готелю з торговими приміщеннями та підземним паркінгом. Відповідні містобудівні обмеження сьогодні, 27 червня, погодили для ТзОВ «Партнер – Капітал Буд» та ТзОВ «Тигрове Око» на виконавчому комітеті ЛМР.

Цільове призначення земельних ділянок площею 0,1115 га та 0,1000 га -  для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Читайте також: У Львові поблизу краківського ринку збудують житло та офіси

Відповідно до містобудівних умов та обмежень, забудова буде поділена на декілька частин та матиме 4, 6, 7 та 8 поверхів.

Нагадаємо, що детальний план території у районі вул. Городоцької та мотозаводу депутати Львівської міської ради минулого року затвердили. За ДПТ, у районі вулиці Городоцької, на колишній території заводу, яка належить компанії «Тигрове око», хотіли звести квартал ділової та житлової забудови, зокрема житлові будинки та торгово-офісні приміщення.

За даними аналітичної системи YouСontrol, ТзОВ «Тигрове око» зареєстроване у 1998 році за адресою: Львів, вулиця Городоцька, 184. Підприємство надає в оренду й експлуатацію власне чи орендоване нерухоме майно також займається торгівлею насінням, саджанцями, добривами та садово-городнім інвентарем. Серед засновників: Володимир Ліпський із Чернівецької області, Василь Лакуста зі Львова та Зоряна Була. Водночас ТОВ «Партнер-Капітал Буд» зареєстрована у березні минулого року за юридичною адресою: Львів, вул. Щирецька, 36. Керівником організації є Варшавський Михайло Іванович. Кінцевими бенефіціарними власниками є Любомира Була, Борис Стадник, Назар Буский.

Для довідки

Львівський мотозавод виготовляв велосипеди та мопеди. Це було одне з найбільших підприємств в Радянському союзі із виробництва легкої мототехніки, він припинив існування в 1998 році. Нині на колишній території мотозаводу працює декілька підприємств. Будівництво планують на території, яка належить ТзОВ «Тигрове око». Воно не стосується підприємства «Львівський Мотозавод», яке нині працює по сусідству. 

Ольга Коваль

Фото: Львівська міська рада


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!