Політична реклама

У Львові сцена філармонії перетвориться на Бродвей

2112 0
1 липня о 19:00 Львівська філармонія запрошує всіх перенестися до яскравого та динамічного світу Бродвею, в рамках масштабного музичного шоу «Broadway Zone». Відомі мелодії з бродвейських мюзиклів та легендарних голлівудських кінострічок будуть відтворені у живому звучанні симфонічного оркестру та живого вокалу.

У шоу лунатимуть відомі твори з мюзиклів Нью-Йоркського Бродвейського театру, а також мелодії з найпопулярніших кінострічок Голлівуду. В якості супроводу використовуватимуться відеофрагменти з відомих кінофільмів.

Голос мюзиклів – оперна діва Наталія Ковальова, українка, яка стала популярною не лише у Львові та Україні, а й у світі. Вона – лауреат одного з престижних світових конкурсів оперного співу «OPERALIA» в Лос-Анджелесі (США), організатором якого є відомий тенор Плачідо Домінго; вона солістка Німецької опери на Рейні в Дюссельдорфі; з величезним успіхом дебютувала на сцені Королівського театру «de la Monnaie» в Брюсселі. Її голос звучить на сценах оперних театрів Німеччини, Франції, США; Наталія Ковальова – солістка концерту в Єкатеринському Палаці Санкт-Петербургу, разом із світовою зіркою оперної сцени Хосе Карерасом.

Музику даруватиме Молодіжний симфонічний оркестр «INSO-Львів», художнім керівником якого є народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, академік, професор, Герой України – Мирослав Скорик. «INSO-Lviv» – це оркестр, який наповнює зал звуком не просто із акустичними, а й з естетичними параметрами, за якими прозирає чітка архітектоніка вибудовування часових форм.

Головуватиме оркестром Станіслав Веляник – відомий польський диригент. Найважливіші його виступи: концерт в Берлінській Філармонії, виступи і записи під час фестивалю Musica Viva, організованого Баварським Радіо в Мюнхені, прем’єра «Тоски» Дж. Пуччіні в Опері Чеських Будейовіц, італійське турне з ансамблем Nuovo Teatro Musicale, диригування литовською прем’єрою IV Симфонії В. Лютославського в рамках Фестивалю Музики Балтійських Держав GAIDA у Вільнюсі. Концерт з Hilliard Ensemble в рамках Фестивалю «Арво Пярт – людина пограниччя» в Сейнах, концерти з різноманітним репертуаром під час Фестивалю Сучасної Музики «Контрасти» у Львові в 2000–2006 роках.

Довідка:

Що: Музичне шоу «Broadway Zone».

Де: Львівська обласна філармонія, м. Львів, вул. Чайковського, 7

Коли: 1 липня (вівторок), 19:00.

Скільки: 50-250 гривень. Он-лайн замовлення тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!