У Львові судитимуть трьох осіб, які заволоділи пів мільйоном гривень на вивезенні сміття

1243 0
Підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

У Львові судитимуть організовану групу осіб, яка заволоділа майже пів мільйоном гривень бюджетних коштів на вивезенні сміття з міста. Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Читайте також: У Львові знайшли кілька незаконних сміттєзвалищ, які тліють. Фото, відео

За даними слідства, один із керівників, який є виконавцем робіт та двоє пособників подали для оплати до структурних підрозділів Львівської міської ради підроблені офіційні документи із внесеними до них неправдивими відомостями (в частині завищеної відстані перевезення твердих побутових відходів та пробігу транспортних засобів). Таким чином, вони заволоділи бюджетними коштами на загальну суму майже 500 тис. грн.

Через незаконне заволодіння майном Львівська обласна прокуратура трьом особам у складі організованої групи повідомила про підозру.

Наразі слідчі дії тривають, фігурантам обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Нагадаємо, що у Львові хочуть збільшити розмір штрафу до 170 тис грн і більше за засмічення заказника «Торфовище Білогорща». Додамо, що сміттєпереробний завод у Львові мають ропочати будувати цього літа.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!