У Львові туристів возитимуть електромобілем

2932 1
Екскурсійний малогабаритний електромобіль на 4-8 осіб курсуватиме центром Львова впродовж двох літніх місяців. Питання про затвердження руху екскурсійних автомобілів сьогодні, 14 квітня, розглядалось на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.
фото: stripes.com

фото: stripes.com

Рух екскурсійного електромобіля планується організувати в експериментальному режимі - до 1 серпня 2015 року, пише Zaxid.net.

Щодо руху електромобіля, то в маршруті передбачено, що він має курсувати від пл. Ринок (біля фонтану «Адоніс») та, зокрема, проїжджати вулицями Підвальною, В.Винниченка, пл. Соборною, Князя Романа, Фредра, П.Чайковського, М.Вороного, Університетською, М. Коперніка.

Утім, під час засідання у членів виконкому та міського голови Львова виникли питання щодо паркування електромобіля - вони висловлювали сумніви, чи буде для цього місце біля фонтану «Адоніс». Відтак міський голова Львова Андрій Садовий запропонував перенести місце паркування транспорту на площу Катедральну.

Також у міського голови виникли питання щодо безпеки пересування електромобілем - зокрема, чи через відсутність дверей у ньому зможуть безпечно пересуватись діти. Відтак, виконком вирішив розглянути це питання на наступному засіданні, на яке планують запросити представників ДАІ та підприємця Олега Солдатенка, на звернення якого планують впровадити маршрут.


Читайте також:
14 Квітня, 2015 21:44
Ольга Все для туристів, а львів'яни нехай надалі їздять в брудних, несправних скотовозках
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!