У 80-ти школах Львова тимчасово проживають переселенці

3365 0
Для них уже шукають інші локації для поселення.
Фото умовне

Фото умовне

Українці, які вимушено приїхали з місць активних бомбардувань, проживають у 80-ти львівських школах. До 1 вересня їх планують переселити в інші локації. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, також по кожній школі вибудовують чітку логістику щодо облаштування підвальних приміщень, які можуть бути укриттями. Якщо їх фізично у школах немає, шукають поруч, підписують відповідні документи, щоб їх можна було використовувати для безпеки дітей.

Читайте також: У школах Львова тимчасово проживають майже 4000 переселенців

«Будемо робити все можливе і неможливе, щоби діти могли піти з 1 вересня нормально вчитися», – каже Андрій Садовий.

Додамо, що у Львівську ОТГ входить 127 державних шкіл. 

Нагадаємо, що відновлення навчання в очному форматі можливе лише за наявності бомбосховищ, які облаштовують у підвальних приміщеннях навчальних закладів. Окрім цього, в багатьох школах дотепер проживають переселенці, а частину шкільних автобусів передали на потреби армії. Це питання, які громади мають вирішити до початку нового навчального року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!