У Львові відремонтували два тролейбуси. Фото

2152 0
На початку липня ЛКП «Львівелектротранс» випустило на лінію два відремонтовані тролейбуси.

Одна із машин, Skoda 14Tr, пройшла повний капітально-відновлювальний ремонт, а також середній ремонт проведено у моделі ЛАЗ Е183 Д1 2006 року випуску.

У тролейбусі 578 модель Skoda 14Tr відремонтовано крісла, замінено підлогу, встановлено тоновані панорамні шиби, що відповідають сучасним стандартам. Також відновлено та пофарбовано поруччя, вмонтовано світлодіодні лампи для рівномірного освітлення салону, прокладено системи обігріву салону, модифіковано форму кабіни водія, здійснено обшивку кузова спеціальним довговічним алюмо-композитним матеріалом. Додатково у передній боковій та задній частині вагону розміщено три електронні вказівники маршрутів. Бюджет ремонту та відновлення одного тролейбуса становить близько 650 тис. грн.

Читайте також: Забрати у водія готівку. Дем’ян Данилюк про африканський транспорт Львова

Як повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс», на завершальному етапі капітально-відновлюваних робіт перебуває трамвайний вагон 1036, який виїде на маршрут уже на початку серпня. Це буде п’ятий трамвайний вагон, капітальне відновлення якого проведено за проектом та на базі ЛКП «Львівелектротранс».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!