У Львові запрацював маршрут №54, який з’єднує Сихів та Брюховичі

9418 1
Від сьогодні, 7 жовтня, у Львові курсує новий автобусний маршрут №54, який сполучає вул. Незалежності в смт Брюховчі та просп.Червоної Калини (дитяча поліклініка).
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Їздять автобуси за таким маршрутом: просп.Червоної Калини (дитяча поліклініка) – вул.Угорська – вул. П.Мирного – вул.І.Франка –вул. Вітовського – вул.Вербицького – вул.С.Бандери – вул.Коротка – вул.Братів Міхновських – вул.Комарова – вул. Сорохтея – вул.Бортнянського – вул.Т.Шевченка – вул. Брюховецька – вул.Незалежності України.

Маршрут мав запрацювати ще від учора, 6 жовтня, однак автобуси не виїхали, оскільки перевізнику забракло машин та водіїв, повідомляє Львівська хвиля. Проте сьогодні автобуси №54 вже курсують на вулицях міста.

Як повідомляли у прес-службі Львівської мерії, на маршруті працюватимуть 10-15 автобусів, інтервал  їхнього руху– 10-15 хв. Автобуси ходитимуть 6:30 до 22:30.


Читайте також:
15 Жовтня, 2014 21:39
Оля Це дуже хороший маршрут, бо врешті район вулиць Яцкова і Золотої наблизили до Сихова і Південного ринку. ДУЖЕ ДЯКУЮ! Головне зробити добрий графік руху автобуса, щоб ініціатива не згинула, як це було вже на початку нової транспортної мережі з автобусом №22, який теж курсував в Брюховичі тільки через Левандівку. Добре, що тепер № 22 ходить по графіку (хоча й іншим маршрутом).
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!