У Львові затвердили містобудівні умови для багатоповерхівок та офісного комплексу

3608 0
23 грудня виконавчий комітет затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на будівництво багатоквартирних житлових будинків та торгово-офісного комплексу.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Як повідомляють у прес-службі міськради, зокрема затверджено містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на:

1) будівництво ТзДВ «Львівоблпостач» торгово-офісного комплексу з творчими майстернями на вул. Газовій, 7 зі знесенням існуючих будівель та споруд.

2) будівництво ТзОВ «Виробничо-будівельне підприємство «Агат» трисекційного багатоквартирного житлового будинку з вбудованими 2 приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Демнянській, 3.

3) будівництво гр. гр. Яремком О. З. та Кунинець В. К. багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та газорозподільним пунктом на вул. Зеленій, 119 зі знесенням двох існуючих житлових будинків.

Читайте також: У Львові Інспекція ДАБК призупинила будівництво на проспекті Чорновола


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!