У Львові змінили рух на перехресті та вулиці: як курсуватиме транспорт

4517 0
Від сьогодні, 15 жовтня, у Львові тимчасово змінять організацію руху на перехресті просп. Червоної калини і вул. Драгана та на вулиці Угорській.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Перехрестя просп. Червоної Калини і вул. Драгана

Про перенесення місця розвороту транспорту на вказаній ділянці вперед на 50 метрів повідомляє прес-служба міськради. Роботи проводитимуть у зв’язку з прокладенням трамвайної колії. Ремонт дороги триватиме до кінця року.

У зв’язку із цим тролейбус № 25 їздитиме іншим маршрутом: до вул. Луганської.

Зображення у повному розмірі можна переглянути ТУТ

Вулиця Угорська

Сьогодні вулицю Угорську закриють на ремонт.  Як повідомляють у прес-службі Львівської міської ради, на вул. Угорській розпочнуть прокладати трамвайні колії: тут буде розворотне кільце. На період дорожньо-ремонтних робіт зміняться схеми руху автобусів № 4а, 26 та 53.

Зображення у повному розмірі можна переглянути ТУТ

Борис Вільгуцький, представник підрядної організації «Онур», пояснив: «Від завтра по вул. Угорській проїзду не буде. Зі Сихова потрібно їхати під міст на вул. Луганську, по вул. Панаса Мирного на вул. І. Франка або на вул. Стрийську».

Читайте також: У Львові змінять кінцеві зупинки двох маршруток

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!