У п'яти районах Львова призупинили подачу опалення через потепління

4017 0
Відновити подачу тепла планують сьогодні о 18:00.
ілюстративне фото: news.tut.by

ілюстративне фото: news.tut.by

Сьогодні, 27 жовтня, ЛМКП «Львівтеплоенерго», яке обслуговує Галицький, Личаківський, Сихівський, Франківський та Частину Шевченківського району, призупинило подачу опалення до будинків через підвищення температури повітря. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомили на Гарячій лінії Львова.

Відновити подачу тепла планують о 18:00. На Гарячій лінії зазначають, що комунальники щодня моніторять температуру повітря і відповідно до неї вирішують, чи призупиняти опалення, чи ні. Враховуючи те, що завтра у Львові очікується до +15, а з понеділка – до 19 градусів тепла, ймовірно вдень опалення будуть вимикати.

Читайте також: Куди скаржитися львів’янам, якщо в будинку не увімкнули опалення

Також на Гарячій лінії зазначили, що від ЛКП «Залізничнетеплоенерго», яке обслуговує Залізничний район та Рясне і Рясне-2, інформації про призупинення подачі тепла не надходило.

Нагадаємо, що опалювальний сезон у Львові розпочався цього тижня – з понеділка, 22 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!