У рейтингу партій знову змінилася трійка лідерів. Результати дослідження

4911 1
Трійку лідерів очолює «Слуга народу».
фото: 5 канал

фото: 5 канал

Соціологічна служба «Центр Разумкова» оприлюднила новий рейтинг партій, що балотуються до парламенту. 

Читайте також: Які обіцянки дає «Європейська солідарність». Експертний аналіз програми партії

Серед тих, хто визначився і буде голосувати найбільше підтримки має «Слуга народу» – 41,5%, за «Опозиційна платформа – за життя» готові проголосувати 12,5%, за партію «Голос» – відповідно 8,8%, за партію «Європейська Солідарність» – 8,3%, за Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – 7,0%. Решта партій не долають 5% бар’єр. Ще 13,7% респондентів не визначилися, за кого голосуватимуть.

Мешканці західних областей найбільше підтримують партію «Слуга народу» (25,4%), «Голос» (13,6%), «Європейську солідарність» (9,9%), ВО «Батьківщину» (5,7%) та ВО «Свобода» (5,2%). Ще 15,7% не планують брати участь у виборах.

Читайте також: Вони йдуть, ми вибираємо. Усе про вибори, списки партій та можливі квоти

Дослідження проводили з 5 по 11 липня. Участь у ньому взяли 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% із імовірністю 0,95.


Читайте також:
16 Липня, 2019 18:47
Львів Невже захід так підтримає "слугу"? По селам майже всі за "солідарність".
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!