Політична реклама

У вихідні львів'янам полегшать доїзд до кладовищ

2890 0
На вихідних – 26-27 квітня, коли християни відзначають поминальні дні, у Львові збільшать кількість транспорту, який курсує до кладовищ. Так, на тролейбусному маршруті №11, який їздить до Сихівського кладовища, курсуватиме 3 тролейбуси, а також може бути продовжено маршрут тролейбуса №25.

За інформацією прес-служби Львівської міськради, розклад руху буде розміщено на кінцевих зупинках тролейбусного маршруту на вул. Шота Руставелі та біля кладовища.

«При потребі, до Сихівського кладовища у зазначені дні буде скеровано тролейбуси №25», – зазначив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Крім того, як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міськкради, перевізнику, що обслуговує маршрут №38, скеровано листа щодо продовження руху автобусів 26-27 квітня від туберкульозної лікарні до кладовища.

Також за потреби підсилять маршрути, які їдуть на вул. Щурата, для доїзду на Голосківське кладовище.

Довідка:

Тролейбус № 11: вул. Шота Руставелі – вул. Зелена – залізнична станція Сихів – вул. Зелена – Сихівське кладовище – Тублікарня.

Тролейбус №25: від Автовокзалу по вул. Стрийській – Шота Руставелі – Зеленій – Сихівській і до пр. Червоної Калини.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!