Політична реклама

Українська Галицька партія висунула свою кандидатку на мери Львова

3057 0
Разом із колегами по фракції вона активно воювала з дерибаном землі та комунального майна.

Нею стала найефективніша депутатка Львівської міської ради на думку незалежних експертів – Юлія Гвоздович.

Цю інформацію сьогодні, 25 серпня, повідомила пресслужба партії.

«Наше місто давно заслуговує на гідну альтернативу старій владі. Ми представляємо міській громаді сучасну фахівчиню, яка зможе дати новий поштовх до розвитку Львова. Вона досвідчена, віддана справі, безстрашна у боротьбі з корупцією і розкрадачами міського бюджету. Вона подбає і про розвиток бізнесу у місті, і про комфорт кожного мешканця», – повідомляє пресслужба.

Юлія Гвоздович – депутатка Львівської міської ради з 2015 року, голова постійної комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова. Громадська мережа «ОПОРА» визнала Юлію найефективнішою депутаткою Львівської міськради у цій каденції. Для неї характерний системний підхід, а не часткові вирішення питань. За п’ять років депутатства Юлія Гвоздович втілила низку ініціатив, які зробили владу прозорішою, а наше місто – комфортнішим.

«Я йду, щоб перемогти. Я йду, відчуваючи вашу силу і ваше плече. Я йду, тому що прагну, аби мої діти жили тут. Хочу, щоб вони пишалися рідним Львовом. Йду на вибори, тому що ми не можемо віддати найкраще місто країни людям, які сприймають його як джерело персонального збагачення. Зрештою, я йду, тому що щиро люблю Львів», – говорить кандидатка на міську голову Львова Юлія Гвоздович.

В Українській Галицькій партії переконані, що Юлія Гвоздович – краща зі всіх кандидаток не тільки через незалежність від груп впливу, криміналу та забудовників, а через те, що тільки вона з усіх кандидатів п’ять років демонструвала невпинне служіння громаді міста.

Довідка.

Юлія Гвоздович, 32 роки, – кандидатка економічних наук, молода мати і дружина, пластунка. Прийшла у політику під час Революції Гідності. Була головою Української Галицької Партії у Львові, є співзасновницею і головою громадської організації «Батьки в дії» та жіночого руху «За гідні пологи». Ініціаторка та співавторка нового Статуту громади, завдяки її зусиллям у місті запроваджені електронні петиції й система незалежного аудиту комунальних підприємств, онлайн-трансляції засідань виконавчого комітету. Разом із колегами по фракції вона активно воювала з дерибаном землі та комунального майна. У 2018 подала до суду на виконком Львівської міськради через постійні порушення ним регламенту. Особливого розголосу набула позиція Юлі Гвоздович проти забудови Григорія Козловського на Дорошенка, 2. Вона єдина депутатка у міськраді, яка публічно виступила проти схеми передачі комунального майна у руки одіозного депутата.

Більше інформації про кандидатку на голову міста читайте на сайті hvozdovych.lviv.ua

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!