Українські бійці знищили майже тисячу ворожих броньованих машин та три сотні танків

3456 0
Знищено 50 реактивних систем залпового вогню, 23 засоби протиповітряної оборони.
Фото: np.pl.ua

Фото: np.pl.ua

За дванадцять днів загарбницької війни Росії проти України наші військові знищили більше 11 тисяч окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Так, за дні повномасштабної війни ворог втратив 290 танків, 999 бойових броньованих машин, 117 артилерійських систем. Також знищено 50 реактивних систем залпового вогню, 23 засоби протиповітряної оборони, 46 літаків, 68 гелікоптерів, 454 автомобільної техніки.

Читайте також: Дванадцята доба наступу. Окупанти беруть у заручники жінок і дітей та створюють гуманітарну кризу

Українським військовим вдалося знищити 3 ворожі російські кораблі 60 цистерн з паливом ППМ та 7 безпілотних літальних апарати оперативно-тактичного рівня.

Нагадаємо, що російські окупанти вбили селищного голову Гостомеля Юрія Прилипка та поранили міського голову Бучі Анатолія Федорука. Юрія Прилипка розстріляли окупанти, коли той розвозив ліки та продукти мешканцям селища.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!