«Укрзалізниця» призупинила продаж квитків онлайн через сторонні сервіси

915 0
Замовити квитки можна через офіційний сайт.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

«Укрзалізниця» тимчасово обмежила продаж квитків через партнерські сервіси, зокрема «ПриватБанк», Tickets.ua, Proizd.ua тощо. Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Як пояснили в «Укрзалізниці», це зробили з міркувань безпеки.

Читайте також: Регіональні поїзди Львів – Чернівці тимчасово курсуватимуть зі змінами

«Обмеження агентських продажів є тимчасовим вимушеним кроком з метою убезпечити онлайн-системи Укрзалізниці та гарантувати безперебійність їхньої роботи», – йдеться у повідомленні «Укрзалізниці».

Придбати залізничні квитки можна через офіційний сайт «Укрзалізниці». Крім того, в чат-боті перевізника можна купити квитки на поїзди в межах України, а також на Київську кільцеву електричку.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» відкрила свій склад у Львові для збору та відправки гуманітарної допомоги. Вантажі приймають за адресою: м. Львів, вул. Широка, 2.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!