Укрзалізниця відновлює продаж квитків за 10 днів до поїздки

2756 0
Можливість купити квитки доступна для понад 40 основних рейсів країною.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

«Укрзалізниця» відновлює продаж квитків за 10 днів до здійснення поїздки. Така опція доступна для понад 40 основних рейсів країною, що дозволить пасажирам планувати свою логістику та мати гарантію поїздки при наявному придбаному квитку. Про це повідомили у Telegram-каналі «Укрзалізниці».

Водночас перевізник збереже щонайменше по одному безкоштовному евакуаційному рейсу на добу з кожного регіону, де евакуація мешканців досі потрібна.   

«3,2 млн пасажирів уже евакуйовано залізницею до безпечних міст на заході країни та за кордон, відтак Укрзалізниця фіксує завершення активної фази евакуації та необхідність забезпечення регулярної прогнозованої логістики для розвитку економіки України», – йдеться у повідомленні.

Перелік безкоштовних евакуаційних рейсів та рейсів із відкритим продажем (у тому числі міжнародних) можна знайти на сайті.

Квитки можна придбати у залізничних касах, на сайті УЗ, а також у чат-ботах месенджерів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!